1. Ana Sayfa
  2. Sosyal Medya Haberleri
  3. Swarm Hesap Silme İşlemleri

Swarm Hesap Silme İşlemleri

Swarm Hesap Silme İşlemleri

Swarm uygulaması ile nereye gidersem gidelim adresimizi paylaşabiliyoruz. Buna ek olarak fotoğraf çekimi yaparak bulunduğumuz adresi etiketlemeyi bizlere sağlıyor. Bu işi gerçekleştiren pek çok uygulama var. Fakat bu uygulamaların başında en bilinen ve en çok kullanan Swarm olarak biliniyor.

Bir kafeterya’da kahve içmeye gelen kişi Swarm uygulamasını açarak bulunduğu yeri paylaşabiliyor. Bunun amacı ben buradayım ve benimle iletişime geçmek isteyenler bu adrese gelsin anlamını taşır. Böyle olunca tanışma ve arkadaşlık uygulaması olarak da elbette ön plana çıkıyor.

Ancak Swarm kullanıcıları hesaplarını silme konusunda bazen ne işlemler yapacağını bilemeyebiliyor. Bizde Swarm kullanıcıları için Swarm hesap silme işlemleri hakkında neler gerekiyor? Tüm yöntemlerini paylaşıyoruz.

Swarm Hesabını Silmek İçin Gerekli Olan İşlemler

Swarm hesabının silinmesi mobil uygulamadan gerçekleşmiyor. Hesabı silmek için bilgisayarın kullanılması gerekiyor. Ayrıca telefon üzerinden bilgisayara giriş yapılarak da hesap silme işlemi gerçekleşebiliyor. Yapılması gereken işlemler ise şu şekildedir;

  • Kullanmış olduğunuz herhangi bir tarayıcı aracılığıyla Foursquare sayfasına giriş gerçekleştirin.
  • Ayarlar bölümüne geldikten sonra gizlilik ayarları kısmına tıklayın.
  • Mavi renkte belirtilmiş olan hesabını da silebilirsin öğesine tıklayın.
  • Karşınıza çıkacak olan sayfa içerisinde Foursquare ve Swarm hesap silme sebebinizi isteğe bağlı şekilde belirtin.
  • Kırmızı renkli butonda yazılmış olan delete account yazısına basın.

Bu şekilde Swarm hesabı tam anlamıyla silinecektir. Ayrıca Google ya da Fecebook üzerinden giriş gerçekleştiyse delete account yazısı her zaman görülemeyebiliyor. Bundan dolayı hesabınıza bir şifre belirlemeniz gerekiyor.

Swarm Hesabı Silerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Swarm uygulamasını silmek istediğinizde dikkat etmeniz gerekenlerden bir tanesi Google ve Facebook gibi hesapların bu uygulama ile bağlantısını kesmektir. Eğer bağlantı kesmeden hesabı silerseniz çeşitli problemler ile karşılaşma durumunuz söz konusu olabilir. Bu nedenle riske girmeden ilk önce bağı koparın ve ardından Swarm hesabı silme işlemini gerçekleştirin.

Swarm Hesabını Dondurmak Mümkün Mü?

Swarm hesabı dondurmak isteyen kişiler bu sorunun cevabını merak ediyorlar. Ancak silme işlemi olduğu gibi ne yazık ki dondurma işlemi bulunmuyor. Hesabın geçici olarak durdurma konusunda belirli bir sistem uygulanmamıştır. Tek seçenek olarak hesabı silmek gibi bir durum söz konusudur. Uygulamayı silip kullanmayı bıraktığınızda Swarm kullanan diğer kişiler sizlerin yapmış olduğu yorumları ve paylaşımları görmeye devam eder.

Önerilen Yazı
TikTok Hesabı Silme İşlemleri
Yorum Yap

Yorum Yap